3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ

Κάνε την κράτηση τώρα. Τιμές από €139 α/α

Το ταξίδι

1η  μέρα:

Αναχώρηση το Σάββατο 26/10 νωρίς το πρωί από την Αθήνα με προορισμό τον Παλαιό Παντελεήμονα, ο οποίος είναι χωριό του Νομού Πιερίας και είναι χτισμένος σε ύψος 440μ. στις πλαγιές του Ολύμπου, με ενδιάμεσες στάσεις επί της Εθνικής Οδού. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό γεύμα και βόλτα στα παραδοσιακά σοκάκια του χωριού. Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στην παραλία της Κατερίνης, στο πανέμορφο ξενοδοχείο μας  Principal New Leisure. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση και βραδινό δείπνο σε πλούσιο μπουφέ.

2η μέρα:

Μετά το πρωινό μας, θα μεταβούμε στα Λουτρά Αριδαίας – ή αλλιώς γνωστά  ως Λουτρά Πόζαρ, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε τις ιαματικές πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν και αποτελούν πόλο έλξης από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Στην συνέχεια, θα επισκεφθούμε την Έδεσσα. Εδώ θα έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να πάρουμε το μεσημεριανό μας γεύμα και να κάνουμε βόλτα στην πόλη και στους καταρράκτες. Έπειτα, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

3η μέρα:

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά για να προσκυνήσουμε, η οποία βρίσκεται στην Καστανιά Ημαθίας, στις πλαγιές του Βερμίου. Θα έχουμε το χρόνο για περιήγηση στην μονή αλλά και το χωριό. Στη συνέχεια, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις και άφιξη στην Αθήνα αργά το βράδυ.

 

 

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελέστατο 4* ξενοδοχείο MEDITERRENEAN RESORT
  • 2 πρωινά και 2 δείπνα σε πλούσιο μπουφέ
  • Όλες τις μεταφορές με αρχηγό εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Επιβάρυνση μονόκλινου +50 €

Παιδιά έως 12 ετών (εφόσον είναι το τρίτο άτομο στο δωμάτιο): 90€

Κάνε Κράτηση

Πληροφορίες Εκδρομής

Προσωπικές Πληροφορίες


Σύνολο τιμής (€)


Μονοήμερη εκδρομή στην Τήνο καθημερινά!
Τιμές από €57
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ
Τιμές από €139