ΚΑΡΝΑΒΆΛΙ ΣΤΟ ΡΈΘΥΜΝΟ

Τιμές από €250 α/α

Το ταξίδι

Το γραφείο Touristas travel πηγαίνει στην Κρήτη για το μοναδικό της καρναβάλι! Αναχώρηση 28 Φεβρουαρίου.Διάρκεια ταξιδιού 4 ημέρες.
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
1Η ΜΕΡΑ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο 250€
Μονόκλινο +50€

1η ημέρα:
Παρασκευή βράδυ κατευθυνόμαστε για το λιμάνι του Πειραιά . Συγκέντρωση στις 19:30 . Θα αναχωρήσουμε με το πολυτελέστατο πλοίο των Μινωικών γραμμών για Ηράκλειο!

2η ημέρα:
Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου και μετάβαση στο κέντρο του Ηρακλείου . Θα έχουμε ελεύθερο  χρόνο στο κέντρο για βόλτα και καφεδάκι με 3:30 ώρες παραμονή . Στην συνέχεια θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας στο Ρέθυμνο που απέχει 15- 20 λεπτά από το κέντρο , τακτοποίηση στα δωμάτια και  ξεκούραση . Έπειτα θα μεταβούμε στο κέντρο του Ρεθύμνου για να παρακολουθήσουμε την Νυχτερινή παρέλαση του Ρεθύμνου και για να πάρουμε το γεύμα μας . Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ. Η διαμονή μας θα γίνει στο ξενοδοχείο Missiria Apartments το οποίο βρίσκεται στη περιοχή των Μυσσιρίων που απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από την παλιά πόλη του Ρεθύμνου και το υπέροχο ενετικό λιμάνι. Υπάρχουν δρομολόγια ΚΤΕΛ για το κέντρο του Ρεθύμνου που περνάνε κάθε 10 λεπτά ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα:
Μετά το πρωινό μας γύρω στις 11:30 , θα έχουμε ελεύθερη μέρα στο κέντρο του Ρεθύμνου για να παρακολουθήσουμε  ένα από τα δημοφιλέστερα  καρναβάλια της Ελλάδος και αργότερα θα δειπνήσουμε εκεί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ.

4η ημέρα:
Μετά το πρωινό μας γύρω στις 12:00 θα αναχωρήσουμε για την πόλη των Χανίων όπου θα έχουμε ελεύθερη μέρα  στην παλιά πόλη με τη γνωστή αγορά και τον αξιοθαύμαστο φάρο. Το βράδυ στις 22:00 θα πάρουμε τον δρόμο για το λιμάνι των Χανίων, την Σούδα. Επιβίβαση στο πολυτελές πλοίο των Μινωικών γραμμών με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Άξιξη την επόμενη μέρα στις 7:30 το πρωί.

Περιλαμβάνει:

  •  ακτοπλοϊκά εισιτήρια με επιστροφή ΜΙΝOAN LINES σε οικονομικές θέσεις
  • 2 διανυκτερεύσεις
  • 2 πρωινά
  • 2 γεύματα σε μενού
  • πρόγραμμα εκδρομής με πούλμαν

Δεν περιλαμβάνει:
+30€ το άτομο σε τετράκλινη καμπίνα για τις 2 διαδρομές.
+56€ το άτομο σε δίκλινη καμπίνα και για τις 2 διαδρομές.
Τον φόρο διαμονής στο ξενοδοχείο.
Δυνατότητα καμπίνας κατόπιν διαθεσιμότητας.

ΚΑΡΝΑΒΆΛΙ ΣΤΟ ΡΈΘΥΜΝΟ
Τιμές από €250
ΠΗΛΙΟ ΒΟΛΟΣ
Τιμές από €85
ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
Τιμές από €235