ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ 6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ !

Τιμές από €295 α/α

Το ταξίδι

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ !

Αναχώρηση 26/04/2019 – 01/05/2019


Πρόγραμμα Εκδρομής

1η Ημέρα:
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας Σταδίου 65 Ομόνοια, για τα σύνορα, με τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη το βράδυ, στο Παρασίν Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
2η Ημέρα:
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το μοναδικό ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ , ξενάγηση και επισκέψεις· στο Κάστρο Καλέ Μεγκντάν , Φυλακή του Ρήγα Φεραίου, στον μεγαλύτερο Ορθόδοξο Ναό του Αγίου Σάββα, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Συνεχίζουμε για τα σύνορα της Ουγγαρίας στην πόλη Σέγκετ. Το απόγευμα άφιξη στην πανέμορφη πόλη της ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
3η Ημέρα:
Πρόγευμα και αμέσως μετά θα αρχίσουμε την ξενάγηση από την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας όπου θα γνωρίσουμε την ιστορία της χώρας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό του ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, την λεωφόρο της Δημοκρατίας με την ΟΠΕΡΑ και τα καλοδιατηρημένα κτίρια, το ογκώδες Μπαρόκ Κοινοβούλιο και τις γέφυρες που ενώνουν την Βούδα με την Πέστη. Αμέσως μετά θα περάσουμε στη Βούδα όπου θα θαυμάσουμε το Κάστρο, το άγαλμα της Ελευθερίας, την Εθνική Πινακοθήκη, τον πύργο των Ψαράδων και τον ιστορικό ναό του ΑΓ. ΜΑΤΤΙΑ (όπου εστέφοντο οι Ούγγροι βασιλιάδες). Στη συνέχεια μετάβαση στον λόφο ΓΚΕΛΛΕΡΤ, από όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της ΒΟΥΔΑΣ και της ΠΕΣΤΗΣ με τον Δούναβη. Γεύμα. Απόγευμα ελεύθερο για να ψωνίσετε ενδιαφέροντα είδη σε προσιτές τιμές ή να επισκεφτείτε τον ζωολογικό κήπο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε τοπική ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και φαγητό. Διανυκτέρευση.
4η Ημέρα: 
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη με την μαγευτική αυστριακή ύπαιθρο. Άφιξη και ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης του μπαρόκ και του βαλς. Θα δούμε τη Ρινγκστράσσε με το εξαίρετο πάρκο, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο και το Θέατρο. Ακολούθως θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το αριστούργημα του Σένμπρουν με τα 1400 δωμάτια.. Απογευματινός περίπατος στην Κέρτρστράσσε, όπου θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Επισκεφθείτε τα καταστήματα της Μαρίας Χίλφεστρασσε ή απολαύσετε βιεννέζικο καφέ στο ξακουστό ζαχαροπλαστείο της ΦΡΑΟΥ ΖΑΧΕΡ. Επιστροφή αργά στο ξενοδοχείο μας στην Βουδαπέστη. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5η Ημέρα:
Aπολαμβάνουμε το πρωινό μας και αναχώρηση για ΣΕΡΒΙΑ όπου εκεί και θα διανυκτερεύσουμε. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.
6η Ημέρα:
Πρόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Αθήνα μετά από ένα αξέχαστο γιορτινό ταξίδι .

Στην εκδρομή περιλαμβάνονται:
✔️Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται
✔️Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4*
✔️5 γεύματα ή δείπνα
✔️5 πρωινά σε μπουφέ
✔️Έλληνες τοπικοί ξεναγοί (Βουδαπέστη,Βιέννη,Βελιγράδι)
✔️Αρχηγός / Συνοδός
Δεν περιλαμβάνονται:
⛔ Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Απαραίτητα νέα διαβατήρια ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι υπεύθυνος για την εγκυρότητα και την κατοχή των εγγράφων του , όσο αναφορά τη διέλευση των συνόρων. Όσοι κατέχουν ελληνική υπηκοότητα πρέπει να έχουν ταυτότητα είναι με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ , οι ξένοι πρέπει να έχουν το διαβατήριο και την άδεια παραμονής τους. Σε περίπτωση που δεν τα έχετε μαζί ή δεν ισχύουν τα έγραφα σας το γραφείο δεν φέρει ευθύνη. Τα παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με έναν γονέα , χρειάζονται γραπτή συναίνεση επικυρωμένη από επίσημη αρχή και του άλλου γονέα, και αν ταξιδεύουν μόνα τους χρειάζονται γραπτή συναίνεση και από τους δύο γονείς.

Διαμονή στην Κέρκυρα στο Labranda Sandy Beach 5* το Πάσχα
Τιμές από €330
Οδικώς το Πάσχα στην Κέρκυρα στο Roda Beach 5*
Τιμές από €275
Οδικώς το Πάσχα στην Κέρκυρα στο Labranda Sandy Beach 5*
Τιμές από €275
Διαμονή στην Κέρκυρα στο Roda Beach 5* το Πάσχα
Τιμές από €175