Οδικώς το Πάσχα στην Κέρκυρα στο Roda Beach 5*

Τιμές από €275 α/α

Το ταξίδι

Το Touristas Travel ταξιδεύει οδικώς για 11η χρονιά στην Κέρκυρα και γιορτάζει το καλύτερο Πάσχα στην Ελλάδα! Αποκλειστικός μας συνεργάτης το πολυτελές Roda Beach Resort & Spa που αποτελεί συνώνυμο της πολυτέλειας στο νησί των Φαιάκων!

Μεγάλη Πέμπτη 25/04
Συγκέντρωση την Μ. Πέμπτη στις 22:30 το βράδυ στην Ομόνοια, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Κέρκυρα μέσω Ρίου Αντιρρίου και της Ηγουμενίτσας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση!
Μεγάλη Παρασκευή 26/04
Άφιξη και τακτοποίηση νωρίς το πρωί στο πολυτελές Roda Beach 5*! Ακολουθεί ελεύθερο πρόγραμμα στις αριστοκρατικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα στον πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου.
Πριν την αναχώρηση μας για το κέντρο της Κέρκυρας θα ακολουθήσει ένα ακόμα πλούσιο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Αργά το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την πομπή των επιταφίων στο κέντρο του νησιού. Τέλος θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.
Μεγάλο Σάββατο 27/04
Μετά το πρωινό μας γεύμα θα μεταβούμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την Λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα! Στις 11:00 γίνεται η πρώτη Ανάσταση και αρχίζει το έθιμο των Μπότηδων, το σπάσιμο των κανατιών που πετούν οι Κερκυραίοι από τα παράθυρα τους. Προτείνουμε μια επίσκεψη στο Κινέζικο μουσείο ή μια βόλτα στα καταστήματα. Εν συνεχεία, θα επισκεφθούμε το Αχίλλειο όπου θα ξεναγηθούμε  στο παλάτι και έπειτα θα προχωρήσουμε για το Κανόνι με την υπέροχη θέα και το περίφημο Ποντικονήσι με την μονή της Βλαχέρνας.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση και για το βραδινό μας γεύμα σε μπουφέ. Το βράδυ θα υπάρχουν 2 επιλογές για την Ανάσταση. Η πρώτη μας επιλογή θα είναι το κέντρο της Κέρκυρας όπου θα παρακολουθήσετε τα αμέτρητα βεγγαλικά ενώ η δεύτερη θα είναιι στο χωριό της Αχαράβης όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την παραδοσιακή Ανάσταση στην πλατεία του χωριού.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Αναστάσιμο Δείπνο μας με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και πολλά ακόμα παραδοσιακά κερκυραικά εδέσματα.
Κυριακή του Πάσχα 28/04
Πρωινό, ελεύθερος χρόνος και ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο γλέντι. Το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού με ζωντανή μουσική συνθέτουν το αξέχατο πασχαλινό γλέντι μας. Το απόγευμα θα μεταβούμε στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ στην παραλία. Καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε μια μικρή κρουαζιέρα στις γαλάζιες σπηλιές (προαιρετικό).
Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο. Διανυκτέρευση.
Δευτέρα του Πάσχα 29/04
Μετά το πλούσιο πρωινό μας, επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και αναχωρούμε για το λιμάνι της Κέρκυρας. Επιστροφή στην Αθήνα με 2 ενδιάμεσες στάσεις πάνω στην Εθνική οδό για καφέ και ξεκούραση. Νωρίς το βράδυ άφιξη στην Αθήνα.
Στην εκδρομή περιλαμβάνονται:
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Roda Beach Resort & Spa 5*,
 • 3 πρωινά, 1 μεσημεριανό και 3 βραδινά γεύματα σε πλούσιο μπουφέ,
 • αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα το βράδυ του Μ. Σαββάτου,
 • πλούσιο πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα,
 • μπύρες, κρασιά, αναψυκτικά, συγκεκριμένοι καφέδες & ποτά έως τις 22:00 στο μπαρ και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου,
 • δωρεάν χρήση στις νεροτσουλήθρες (καιρού επιτρέποντος)
 • ακτοπλοϊκά εισιτήρια (Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα) μετ᾽ἐπιστροφής,
 • έμπειρος αρχηγός εκδρομής,
 • όλες οι μεταφορές με ιδιόκτητα πούλμαν,
 • ασφάλεια στικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:
 • οποιοδήποτε γεύμα εκτός ξενοδοχείου,
 • είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,
 • φόρος διανυκτέρευσης 4 € ανά δωμάτιο
Τιμολογιακή Πολιτική
Μονόκλινο 2 Ενήλικες + 1 Παιδί 2 Ενήλικες + 2 Παιδιά 2 Ενήλικες + 3 Παιδιά
350 € 700 € 850 € 1000 €
2 Ενήλικες 3 Ενήλικες
550 € 700 €
Σημείωση: Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για παιδιά έως 12 ετών

 

Κάνε Κράτηση

Πληροφορίες Εκδρομής
Προσωπικές Πληροφορίες


Total Price (€)


Διαμονή στην Κέρκυρα στο Labranda Sandy Beach 5* το Πάσχα
Τιμές από €330
Οδικώς το Πάσχα στην Κέρκυρα στο Roda Beach 5*
Τιμές από €275
Οδικώς το Πάσχα στην Κέρκυρα στο Labranda Sandy Beach 5*
Τιμές από €275
Διαμονή στην Κέρκυρα στο Roda Beach 5* το Πάσχα
Τιμές από €175