ΠΗΛΙΟ ΒΟΛΟΣ

Τιμές από €85 α/α

Το ταξίδι

Το γραφείο Touristas Travel ταξιδεύει στους μοναδικούς προορισμούς του Πηλίου και του Βόλου!
Διήμερη εκδρομή την 1η Φεβρουαρίου εξερευνώντας αυτά τα γραφικά χωριά.

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα:
Αναχώρηση στις 7:00 το πρωί από την Αθήνα με προορισμό τον παραδοσιακό οικισμό της Μακρινίτσας. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να θαυμάσουμε από το μπαλκόνι του Θεού τη θέα του Μαγνησιακού κόλπου και να γευτούμε την τοπική κουζίνα στα ταβερνάκια της Μακρινίτσας.
Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το κεφαλοχώρι της περιοχής, την Πορταριά. Ελεύθερος χρόνος μία ώρα για να περπατήσουμε ανάμεσα στα μεγάλα της αρχοντικά θεσσαλομακεδονικού ρυθμού.
Έπειτα θα ανέβουμε στα 1200 μέτρα υψόμετρο όπου θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια στο ξενοδοχείο Chania Hotel 3* και θα πάρουμε το βραδινό μας γεύμα( σερβιριζόμενο).

2η μέρα:
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το χιονοδρομικό Χάνια, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να παίξουμε με το χιόνι και να απολαύσουμε ένα ζεστό ρόφημα χαζεύοντας το μαγευτικό τοπίο. Ώρα παραμονής στο χιονοδρομικό μιάμιση ώρα. Κατεβαίνοντας από τα χωριά του Πηλίου καταλήγουμε στην πόλη του Βόλου για να γευματίσουμε και να περιηγηθούμε έχοντας 3 ώρες. Νωρίς το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την άφιξη στην Αθήνα κατά τις εννιά το βράδυ.

Περιλαμβάνει:
-Όλες τις μεταφορές με πούλμαν
-Έμπειρο συνοδό εκδρομής
-Μία  διανυκτέρευση
-Ένα  πρωινό
-Ένα  δείπνο(σερβιριζόμενο)

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο 85€
Παιδί 12 ετών και πάνω σε τρίκλινο 50€
Μονόκλινο 25€

Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του ξενοδοχείου 1,5€

ΚΑΡΝΑΒΆΛΙ ΣΤΟ ΡΈΘΥΜΝΟ
Τιμές από €250
ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
Τιμές από €235
ΠΗΛΙΟ ΒΟΛΟΣ
Τιμές από €85